Cap Serveis

WAT U MOET WETEN

VRAGEN EN ANTWOORDEN

Kan ik een concrete staanplaats reserveren?

We kunnen niet met zekerheid een concrete staanplaats toewijzen, aangezien er zich wijzigingen kunnen voordoen om redenen van beschikbaarheid en de verschillende eigenschappen van de staanplaatsen.

We bieden de mogelijkheden om de eigenschappen van de staanplaats te beschrijven bij het reserveren om u een staanplaats aan te bieden die hier het meest aan voldoet, maar we kunnen geen concrete staanplaats waarborgen aangezien elke staanplaats verschillend is.

Kann man Grillen und Feuer machen?

Dit ten strengste verboden om te barbecueën met hout of kolen. Alleen gasbarbecues zijn toegestaan. Decreto/64/1995. Generalitat de Catalunya – Departamento de Medio Ambiente y Vivienda.

Sind Hunde auf dem Campingplatz erlaubt?

Toelating dieren in de Camping is noodzakelijk brengen vaccinatie papieren in orde. Als u de invoer te nemen zal niet worden toegestaan op de camping, zowel voor klanten en bezoekers. Ze moeten met hun eigenaren, zij brengen hen gebonden in de Camping en stoort de andere klanten. Management behoudt zich het recht voor om dezelfde klant die niet aan deze eisen te verdrijven. (Wet 10/1999-30/07/99).

Groepen welkom?

Jeugdgroepen worden op de camping niet toegestaan.

Stilte

In overeenstemming met het interne campingreglement, is het is verplicht stil te zijn van 24 u tot 7 u. Tijdens deze uren is ook het gebruik van motorvoertuigen verboden.

Elektriciteitsaansluiting

10 ampère. Mogelijks hebt u een speciale stekker nodig (eurostekker / driefasen). We hebben bij de receptie en verkopen deze ook in de supermarkt.

Is er parking op de camping?

We kunnen geen parkeerplaats naast de staanplaats of bungalow waarborgen. Er zijn verdeeld over het hele domein parkeerplaatsen te vinden.

Wilt u op vakantie in Can Martí?
BOEKING

NEWSLETTER

Abonneer je op onze nieuwsbrief

MEER INFORMATIE